Translate

Translate

Thursday, 12 June 2014

                                                Great Eastern Takaful Malaysia 

insurance 

ramai remaja yang tak tahu pasal insurance kan..?
insurance ni perkara yang penting dalam melindungi diri kita dan family tau ....


Latar Belakang Great Eastern Takaful Malaysia 

Great Eastern merupakan company yang sudah lama ditubuhkan iaitu sejak 106 tahun lalu... so kena anda perlu percaya pada Great Eastern...
1) Best Operator takaful terbaik asia 
2) 3 tahun berturut turut dapat anugerah dari islamic insurance ...in asia 
3) oldest n richest in malaysia 

under OCBC bank ....


Wednesday, 26 December 2012

gilakan dia ni...hermmmmm...apa nak jadi la...
astaghfirullahalazim...apa dah jadi ..agak la..
kami islam takkan tak hormat ...jahat lah pompuan nie...melampau sngat...
mntak la ALLAH S.W.T  bukakan pintu hati dia tak beradab sangt...

                                            hari bertuah
bersama stacy :hahaha...
suka nya ...inilah masa hari "konsert orkestra tradisional"
perkara ni berlaku kat  USM...
hehehe...best ...ni gambar stacy buat rehesel...hehehe...malam tu ...tiba2 dia masuk pentas ...
dah  terkejut gempaq kut...
hehehe..apa2 pun all the best final AJL...
stacy........
hehehe...ni masa pergi bercuti...suka sangat ..
korang kalau nak bercuti pergi la kat tempa2 menarik cam tioman ,redang,perhentian,langkawi dan lain-lain la...kalau anak save p aja kat tempat macam kelantan...
sebab kelantan dia punya budaya sangat different,,tau kan yang kelantan memang best ...
kalau mai kelantan p la...wakaf chek yeh ...dan rantau panjang,,pantai cahaya bulan dan ;lain-lain...best tau...

nie kalau   nak tau ni pulau perhentian...
best kan pulau ni kat terengganu...
kalau nak p sana ikut jalan besut yer,...hehehe
kat besut pun skang dah maju...tp sebelum tu p la tok bali..
tok bali cantik tapi dia dah menjadi tempat pelabuhan ..tempat tu pelabuhan ikan yang menarik...
pergi la...hehehe(promot kampung sendiri)hahahaha...

ni pulak teka pulau mana...
ha filipina ...tak la ...ni malaysia...hehehe..
ni pulau tioman,,..best kan dapat p melancong