Translate

Translate

Wednesday, 26 December 2012

hehehe...ni masa pergi bercuti...suka sangat ..
korang kalau nak bercuti pergi la kat tempa2 menarik cam tioman ,redang,perhentian,langkawi dan lain-lain la...kalau anak save p aja kat tempat macam kelantan...
sebab kelantan dia punya budaya sangat different,,tau kan yang kelantan memang best ...
kalau mai kelantan p la...wakaf chek yeh ...dan rantau panjang,,pantai cahaya bulan dan ;lain-lain...best tau...

nie kalau   nak tau ni pulau perhentian...
best kan pulau ni kat terengganu...
kalau nak p sana ikut jalan besut yer,...hehehe
kat besut pun skang dah maju...tp sebelum tu p la tok bali..
tok bali cantik tapi dia dah menjadi tempat pelabuhan ..tempat tu pelabuhan ikan yang menarik...
pergi la...hehehe(promot kampung sendiri)hahahaha...

ni pulak teka pulau mana...
ha filipina ...tak la ...ni malaysia...hehehe..
ni pulau tioman,,..best kan dapat p melancong



No comments:

Post a Comment